Στο χώρο εκδηλώσεων Taste point στις 21-3-2019 η εταιρεία Gradona διοργάνωσε παρουσίαση πιάτων από τους σεφ Παρπουτζίδη Βασίλη, Φερεκίδη Γιώργο, Κουφάκη Κική και τους βοηθούς τους.
Προσκεκλημένοι ήταν φοιτητές από το ιταλικό πανεπιστήμιο γαστρονομικών επιστημών L’Università di Scienze Gastornomiche di Pollenzo (UNISG) καθώς και καθηγητές από τον τομέα τεχνολογίας τροφίμων του τμήματος γεωπονίας του 5ου Επαλ Θεσσαλονίκης.
Οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν πιάτα με ρύζι, ρυζάλευρο , κανναβέλαιο, αλεύρι κάνναβης και σπόρο κάνναβης Gradona τα οποία είχαν εξαιρετική απήχηση και ενθουσίασαν το κοινό.
Επίσης ενημερώθηκαν εκτενώς από τον γεωπόνο Τσιπιτσούδη Αντώνιο για τα προϊόντα καθώς και για τεχνικές μαγειρικής από τους σεφ.
Η εταιρεία Αγρός και Κτήμα συμμετείχε με δικά της προϊόντα τα οποία επίσης είχαν θερμή υποδοχή από το κοινό.