Στην Detrop 2-4 Μαρτίου 2019 στην Θεσσαλονίκη πήρε μέρος η εταιρεία Gradona.
Το ρύζι και η κάνναβη απέκτησαν όνομα αλλά πλέον και μια θέση στο πιάτο σας.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κανναβέλαιο μας και να ενημερωθούν σχετικά με την διατροφική του αξία και την σημασία που έχει για να ενταχθεί στην διατροφή μας.
Ο σεφ Παρπουτζίδης Βασίλειος έδωσε απάντηση στο ερώτημα του κόσμου σχετικά με το πώς μπορεί να ενταχθεί το καναβέλαιο στην μαγειρική, παρουσιάζοντας διάφορα πιάτα με κανναβέλαιο Gradona.
Το ένα πιάτο που παρουσιάστηκε ήταν με περέκ με γλυκό ντοματάκι και κανναβέλαιο Gradona.
Το άλλο πιάτο ήταν καβουρμάς με ποσέ αυγό και κανναβέλαιο Gradona.
Φυσικά δεν έλειπαν από τα πιάτα και οι σπόροι κάνναβης, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σε παστέλι με σουσάμι, ρόδι, σπόρους κάνναβης γκερεμέζι και σάλτσα ροδιού.
Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τα δοκιμάσει και όλα τα πιάτα τον ενθουσίασαν.
- Detrop 2019