Βιολογική Πιπεριά GRadona Ντόπιας Ποικιλίας BIO 12

Εναρμονίζεται με τη Φύση

Με την απαράμιλλη υπογραφή της ντόπιας ποικιλίας BIO 12, η βιολογική πιπεριά GRadona ανακαλύπτει νέες διαστάσεις στη γεύση. Με ελάχιστη επεξεργασία και τον σεβασμό προς τη φύση, αναδεικνύει την ποικιλομορφία της ελληνικής κουζίνας.

Ένα Άρωμα της Γης

Η βιολογική πιπεριά GRadona αναπτύσσεται με τον πιο φυσικό τρόπο, αγκαλιάζοντας τη γη και τις θερμιδοφόρες ακτινοβολίες του ήλιου. Το αποτέλεσμα είναι μια πιπεριά γεμάτη ζωντάνια και αυθεντική γεύση.

Ευεργετικές Ιδιότητες

Η βιολογική πιπεριά GRadona προσφέρει αξιόλογες ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Με τον βιταμίνη Α, Κ και C πλούτο της, συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Η παρουσία των αντιοξειδωτικών βιταμινών και φυτοχημικών ενώσεων στην πιπεριά συνδέεται με την προστασία από ελεύθερες ρίζες και την μείωση του κινδύνου ασθενειών, όπως ορισμένων τύπων καρκίνου και νόσων του καρδιαγγειακού συστήματος. Επιπλέον, η πιπεριά προάγει την πέψη, συνδράμει στην ανακούφιση των φλεγμονών και συμβάλλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, η βιολογική πιπεριά αποτελεί μια υγιεινή προσθήκη στη διατροφή, ενισχύοντας τη γευστική απόλαυση και συντελώντας στην προσφορά βιταμινών και αντιοξειδωτικών προστασιών.

Γεύση που Αγκαλιάζει τα Πιάτα

Από πιπεριές γεμιστές με καγιανά ή κιμά και ρύζι μέχρι κοτόπουλο με πιπεριές, η βιολογική πιπεριά GRadona προσδίδει μια εξαιρετική γεύση και ποιότητα σε κάθε πιάτο. Η ξεχωριστή της ποικιλία αναδεικνύει τη συνολική απόλαυση του φαγητού.Κάντε τα πιάτα σας αξέχαστα, προσθέτοντας τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια της βιολογικής πιπεριάς GRadona Ντόπιας Ποικιλίας BIO 12.

GRadona Organic Peppers, Βιολογική Πιπεριά GRadona Ντόπιας Ποικιλίας BIO 12